fredag den 2. oktober 2009

Amerika, Amerika, bloca-v-as aeropuertorika

Obama

N-a ajutat defel ca prezidentul kenyan Obama a blocat zeci de artere de circulatie in centrul Copenhagai. CHICAGO nu va fi gazda OL in 2016!

Chicago si Tokyo pot pleca acasa


Este deja oficiala informatia ca Chicago NU VA FI GAZDA jocurilor olimpice din 2016!! Orasul amerikan a primit cele mai putine voturi in cadrul votului comitetului international olimpic, conform declaratiei presedintelui IOC Jaques Rogge.


SUA a fost umilita!!

Amerikanii sunt pe spate si fac bicicleta ca sobolanii de pe TITANIC in piata centrala din CHICAGO! De la mari favoriti au ajuns acum primii respinsi, relateaza corespondentul DR1 Claus Fahrendorff.


"- Meseriasii au organizat o petrecere campeneasca gen Basescu in mijlocul poporului in cazul in care CHICAGO ar fi iesit castigator. Dar au luat-o peste bot, Allah fie laudat! Amerikanii indura azi o umilinta teapana. O umilinta si pentru babuinul Barack Obama", concluzioneaza Claus Fahrendorff.


Nici japonejii nu stau mai bien.


Presedintele comitetului international olimpic a declarat de asemenea ca nici TOKYO nu mai e in cursa de-a deveni gazda olimpiadei din 2016. Redactia Stirilor de Nordjylland le ureaza japonejilor multa caldura de la eruptiile vulcanice.


Asadar doar Madrid si Rio de Janeiro au mai ramas in cursa! Uram succes lui PELE, cel mai tare fotbalist al tuturor timpurilor!!!


Sursa foarte aproximativa

Ingen kommentarer: