fredag den 2. oktober 2009

DF recomanda votul impotriva

Pia Adelsteen

Pia Adelsteen, DF.


Dansk Folkeparti este pregatit pentru un eventual referendum national asupra renuntarii la privilegiile cerute de Danemarca la intrarea in Uniunea Europeana. Dar partidul va recomanda un vot impotriva renuntarii la aceste privilegii.


Asa suna declaratia purtatoarei de cuvant pe probleme de EU de la Dansk Folkeparti, stimabila doamna Pia Adelsteen. Declaratia vine dupa ce ministrul de externe Per Stig Møller a afirmat ca un referendum danez devine actual in cazul unui vot irlandez favorabil tratatului de le Lisabona.


"-N-avem nimic impotriva votului in sine", spune Pia Adelsteen, adaugand in acelasi timp referindu-se la privilegiile daneze ca "Vom lupta impotriva renuntarii la ele. Si apoi in legatura cu adoptarea euro: mi se pare ciudat sa mai votam inca o data. Danezii au spus deja nu de multe ori, si toata lumea ar fi trebuit deja sa inteleaga acest nu."


Declaratia Piei Adelsteen nu e tocmai pe placul marelului Morten Messerschmidt -vierme lat si parlamentar european, cunoscut in cercurile securiste si sub numele de Lorten Futtenschmidt-, care nu mai departe de joi a spus retoric pentru agentia Ritzau ca un astfel de referendum nu-si are rostul, si ca ar fi daunator pentru Danemarca.


Noi ii recomandam lui Lorten sa se gandeasca la adoptarea monedei din botswana pe cale rectala.


Sursa aproximativa

2 kommentarer:

Antonio...escu sagde ...

Uite ca o sa ma inscriu la ei :)
http://votulimpotriva.wordpress.com/

nordjylland sagde ...

Esti foarte tare meseriasule. Sper sa-ti stea in gat cu perle primprejur.