lørdag den 24. oktober 2009

50.000 de coroane recompensa!

Ole Jensen este proprietarul magazinului de desfacere auto Ilbro Auto din orasul Ilbro situat la est de Hjørring. Ole este un om suparat rau zilele acestea.


Noaptea de duminica spre luni i-a fost furat un VW Caravelle expus in fata magazinului dupa ce hotii au taiat volanul. Astfel acestia au reusit sa indeparteze opritorul montat pe volan si apoi au bagat benzina, au pornit masina si dusi au fost.



Masina are o valoare de 250.000 de coroane, dar Ole Jensen a simtit ca s-a dat cu capul in perete cand a fost sa reclame furtul la politie.



Politia nu face nimic



- Nu-mi vine sa cred ce se intampla. De aceea am hotarat sa dau o recompensa de 50.000 de coroane doar ca sa pun mana pe hoti spune Ole Jensen, care adauga ca recompensa e doar de dragul razbunarii si ca sa-i infunde pe hoti, pentru ca masina e asigurata.


- Luni dimineata mi-au trebuit patru ore pana sa ajung sa vorbesc cu cineva de la politie. Agentul a fost amabil, dar mesajul lui a fost clar: politia inregistreaza reclamatia dar nu va face nimic concret pentru ca nu mai exista cineva care sa cunoasca in prealabil infractorii locali din Tårs.



Inainte de reforma politiei era mai bine


Ole Jensen mai spune ca nu mai exista nicio responsabilitate personala. Inainte aveam un sef de post in Tårs care nu mergea acasa la ora trei dupa masa si care-i stia pe aia pe suspectii locali.



Masina e neagra

VW Caravelle este neagra, si e un model scurt din 2001. Are la bord 118.000 km.


Ingen kommentarer: