tirsdag den 13. oktober 2009

Hobby la Statul Major General danez

Un ofiter superior din marina daneza -actualmente angajat in Statul Major General- a fost arestat sub acuzatia de posesie si distribuire de materiale pedofile. In momentul arestarii, in buzunarul tunicii i-a fost gasita o pereche folosita de chiloti de fetita de marime corespunzand la varsta de 7-8 ani. Desi biroul in care lucra era unul "deschis" fara pereti, obisnuia sa scrie mailuri pe saiturile de dating si sa sune diversele femei cu intra in contact pentru a intretine relatii sado-maso. Computerul de lucru i-a fost gasit plin de filme pornografice cu copii.


Ofiterul este printre altele acuzat de:


A mangaiat o fetita de noua ani pe fund.


Explicatia lui este ca a mangaiat-o in semn de afectiune, si ca ea nu a suferit de pe urma acestui gest.


A amenintat o fata de 14 ani ca o va viola apoi o va atarna de un perete si-apoi o va biciui.


Explicatia lui e ca nu a crezut ca fata avea doar 14 ani, si ca atunci cand ea s-a speriat si-a vrut sa intrerupa discutia el a interpretat gestul ei ca un indemn la continuarea amenintarilor sado-maso.


A incercat sa convinga mai multe mame de pe saitul scor.dk ca sa-l lase sa le drogheze si violeze copiii in timp ce ele se uita.Una dintre aceste mame sadomaso este invatatoare de clasa generala.


Explicatia lui e ca a fost doar o gluma, un rol imaginar care il scapa de stress, dar pe care nu l-ar fi pus niciodata in practica.


A amenintat o femeie cu moartea.


El spune ca a fost parte a ritualului sadomaso.


A incarcat si retransmis videouri cu caracter pedofil de pe computerul de serviciu.


El spune ca nu si-a dat seama ca filmele erau accesibile si de catre alte persoane.


Sentinta este asteptata vineri.


Sursa

Ingen kommentarer: