tirsdag den 29. september 2009

Potenta impotentilor de la DF

ATENTIUNE! Textul de mai jos e o traducere libera si foarte adaptata a unui text din Ekstra Bladet, cu sursa data mai jos. Daca sunteti fani PIA, atunci mai bine dati clic in alta parte si nu uitati sa folositi hartie igienica la masa.

Meseriasii din DANSK FOLKEPARTI au devenit ultra excitati de puterea pe care-au dobandit-o in DANEMARCA - si de fapt putem zice ca detin aproape toata puterea. Dar e de-a dreptul scarbos sa-i vedem cum se umfla ficatu in ei de meseriasi ce sunt.

Aroganta nemasurata si modul in care isi arata muschiu in aproape toate coltisoarele societatii daneze se datoreaza faptului ca in adancul lor de viermi lati isi dau si singuri seama ca nimeni nu-i respecta. Nici pe ei, nici politica lor.

Colegii parlamentari din celelalte partide ii baga in seama doar pentru ca le e frica de influenta DF, dar nici unul dintre partidele serioase nu-i ia in serios.

'N-O SA SCAPE NICIODATA DE PAMPERSI. O SA PUTA MEREU IN JURUL LOR.' Asa s-a exprimat fostul premier socialist Poul Nyrup Rasmussen in legatura cu legitimitatea Dansk Folkeparti. Istoria se pare ca-i da dreptate. Desi partidul decide practic soarta guvernului de mai bine de opt ani, tot la coada vacii ii e locul. Si viermii lati stiu asta si nu le cade deloc bine la gura. O sa le aratam noi ca NOI decidem! urla fierea in gusa lor. Acest comportament de urangutani electrocutati nu e decat reactia provocata de lipsa acuta de respect pe care-o simt gunoaiele DF la tot pasul. Ca becali sau VCT in Romania.

Comentatorul politic al Ekstra Bladet -Hans Engel- a declarat in aceasta saptamana pentru Information, ca la Liberali (Venstre) si Conservatori (Konservative) exista o nemultumire crescanda in legatura cu ceea ce ei percep ca o aroganta nejustificata a puterii din partea DF. Intre altele, se da drept exemplu faptul ca vicepresedintele DF Kristian Thulesen Dahl isi permite sa se dea balenoid si sa intarzie la intalniri cu ministri importanti ai cabinetului actual.

Un comportament copilaresc, dar in mod clar o reafirmare a propriei importante.

Desi multi membri DF sunt mari fani regalisti, liderii partidului calaresc pe cai atat de mari incat isi permit sa puna la colt si casa regala.

Morten Messerschmidt -membru din partea DF al Parlamentului European, vierme lat si cantaret de opera in timpul liber, care a cerut de curand in mod public ca statul danez sa-i asigure lui si prietenei o doza gratis de vaccin impotriva gripei porcine pe motiv ca ar fi de o importanta vitala pentru societatea daneza– asadar Molfen Fokkerschmidt a sarit peste cal saptamana trecuta criticand in mod public pe printul mostenitor Frederik, pentru ca acesta si-a permis sa bage pe YouTube un filmulet in care recomanda summitul dedicat climei care va avea loc in Copenhaga in decembrie.

Printul n-a zis nimic controversat, a vorbit chiar frumos si cu accent de Liverpool cu cartofi de Aarhus in gura. In sfarsit a aratat si el ca poate fi si altceva decat marinar pe iahtul lui mamica regina.

Dar filmul n-a fost deloc pe placul lui Forten Flokkenzmit, pentru ca noua ideologie a viermilor lati de la DF e ca nu exista nicio incalzire globala si ca americanii sunt in dreptul lor cand polueaza ca bulibasii. Iar el micul Lorten Futtenshtift e atat de tare si destept ca da cu totii de pamant daca se iau in gura cu el. Da nu-l prind eu odata pe strada?

Nu putem spune decat ca vechiul proverb "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul" functioneaza perfect pentru viermii lati si limbricii din DF, si le uram sa aiba parte de cat mai mult usturoi si ceapa luata bucal si cu supozitor. Sau macar sa-i vedem cum se zbat pe jos inainte de-a trage apa la alegeri.

Sursa foarte aproximativa, nu dati vina pe ea.

5 kommentarer:

lektor sagde ...

Domnu Nordjylland, dar ce fel de spion sinteti dvs de va permiteti sa iesiti in public cu astfel de diatribe la adresa unui partid asa de popular ca DF??

Oricum, imi place mult de dvs si astept continuarea.

Anonym sagde ...

Sa vezi cind vom avea drept de vot. Sint si favoritii mei. Traiasca DF. Romanii vor vota DF. ;-)

nordjylland sagde ...

Sunt dizident de profesie. Acum ma dizidez pe DF. O spionez pe PIA la chilot.

Imi plac blogurile voastre. Combateti bine si mai ales nu agregati :)

Anonym sagde ...

auzi domnu'spion. Blogul lui Lektor e facut sa-ti placa, al meu e facut sa nu-ti placa. Si mie imi place blogul lektorului dar nu-mi place al meu. Nici tie sa nu-ti placa.

nordjylland sagde ...

OK boss! Am notat. Ai un blog nasol da combati bine. Creca SECU o sa-mi dea sarcina sa beau o bere cu tine daca mai continui asa!