torsdag den 19. november 2009

Comert de femei cu amanuntul

Iata ca ne intoarcem mai tari ca inainte cu noutati mai putin cunoscute din Danemarca! In caz ca exista cineva interesat de produsul la care facem reclama in randurile de mai jos sa lase comentar!


Victimele traficului de femei nu sunt doar prostituatele pe care le vedem pe strada sau in bordeluri. Ele traiesc si in pivnitele multor case private.


Exista barbati care isi doresc propria sclava sexuala pe care s-o aiba la dispozitie nonstop acasa la ei. Acum cateva luni a fost facut public cazul unei nigerience de 22 de ani care a reusit sa fuga disperata pe camp de la o adresa din Lolland, unde a fost tinuta prizoniera ca sclava sexuala. Un zidar de 36 de ani a tinut-o sclava pe nigerianca timp de luni timp in care a violat-o si-a batut-o zi de zi. Norocul ei a fost c-a reusit sa fuga desi era in pielea goala si plina de sange si sa se ascunda intr-un sant pana cand a fost gasita de niste trecatori. Povestea ei e departe de-a fi unica.

»Aceasta forma de sclavie se gaseste peste tot in Danemarca, atat in Copenhaga cat mai ales in micile orase de provincie unde vecinii nu stiu ce se intampla de cealalta parte a gardului, spune Vibeke Lenskjold, liderul organizatiei Reden International, care a avut contact cu nenumarate femei in situatii asemanatoare. Cele mai multe sclave provin din Africa si Est.

»Cunoastem cazurile unor barbati care isi cumpara femei. Ea crede ca se va marita si va trai o viata obisnuita dar apoi sunt bagate in beci si abuzate ,« povesteste Vibeke Lenskjold.De curand ea a salvat o femeie din Est care timp de mai multi ani a fost batuta si obligata sa se prostitueze de "sotul" ei danez. Cand femeile reusesc sa fuga acestea iau rareori contact cu autoritatile pentru ca le este frica. De exemplu nigerianca a fost deportata din Danemarca in cateva luni pentru ca nu indeplinea conditiile de viza desi fusese maltratata si era inca bolnava.


De cele mai multe ori femeile care fug ajung din nou in prostitutie. Kenneth Koustrup este coordonatorul proiectului Safe and Alive, si conduce o casa de refugiu pentru femeile traficate care se pot ascunde de urmaritori si primesc ajutor pentru o viata normala.


Si el cunoaste multe exemple de femei care traiesc ca sclave private. In acest moment organizatia lui ajuta o femeie care a fost cumparata de un danez doar pe 15.000 de coroane.


»Poti cumpara o femeie la preturi intre 15.000-30.000 coroane. Si atunci este a ta, poti s-o pui sa faca curat, mancare, sex si s-o mai si bati. Daca fuge te duci si te plangi alora de la care-ai cumparat-o iar astia ti-o gasesc pe gratis. Doar produsul vine cu garantie«, declara el pentru ziarul Urban.

sursa

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Poze nunta Valentina sagde ...

Si cate lucruri denigrante mai poate indura o femeie?